Horia Moculescu a vorbit despre calificarea lui WRS în finala Eurovision. Horia Moculescu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți compozitori din România. Acesta a urmărit semifinalele Eurovision și a vorbit în spațiul public despre calificarea României în finală. Acesta recunoaște că artistul WRS, pe numele său real Andrei Ursu, a fost cu adevărat competitiv.

Horia Moculescu este unul dintre cei mai cunoscuți compozitori de la noi din țară.  El a reușit să cucerească inimile publicului larg datorită creațiilor sale, dar și a personalității foarte puternice. Acesta a mărturisit că a urmărit semifinalele Eurovision și se declară mândru de prestația României de anul acesta.

Acesta a făcut o serie de declarații și despre excluderea Rusiei de la Eurovision.

Părerea lui Horia Moculescu, despre calificarea lui WRS în marea finală Eurovision

Marele compozitor, Horia Moculescu a declarat faptul că este prima oară în ultimii ani când un artist al țării noastre este cu adevărat competitiv și pregătit. Acesta abia așteaptă marea finală și crede că oamenii vor vota precum în anii de odinioară.

Sursa: Social Media

„Este prima oară când suntem competitivi, după 3-4 ani, am o părere foarte bună despre echipa noastră la Eurovision, aștept finala de sâmbătă, să vedem ce vom face, dar se va vota, ca de obicei, la fel cum cunoașteți”, a declarat compozitorul pentru Ego.ro.

Ce părere are compozitorul Horia Moculescu despre excluderea rușilor de la Eurovision de anul acesta

Compozitorul este de părere că Rusia a meritat să fie exclusă din competiția Eurovision. Acesta a subliniat că, în cazul în care artiștii ruși au fost supărați de alegerea organizatorilor, să ia măsuri și să îl dea jos de la guvernare pe Vladimir Putin.

„Echipa Rusiei merita să fie exclusă. Ei nu puteau participa, în aceste condiții. S-au supărat? Dacă s-au supărat, să-l deja jos pe Putin! Artiștii, în loc să-i cânte osanale, mai bine l-ar da jos, atunci vor participa și ei. Nu vedeți că s-a dat lumea peste cap din cauza lui? Pentru noi toți, el reprezintă o amenințare.

Aveam 8 ani când s-a terminat războiul, tata a fost pe front, îmi amintesc de acele vremuri grele. Nu cred însă că-l vor lăsa să acționeze o bombă atomică. Amenințări, da, există, gen: <<Dă-te, băi, la o parte, că-ți dau doi pumni!>>”, a mai declarat Horia Moculescu pentru sursa citată anterior.