Horia Brenciu și Alice Dumitrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Au o familie numeroasă formată din 4 copii și se bucură de momentele petrecute împreună.

Unul dintre momentele frumoase din familia lui Horia Brenciu, s-a petrecut chiar azi. Artistul i-a făcut o urare emoționantă soției sale cu ocazia zilei de naștere și a ținut să i-o transmită în fața fanilor.

Horia Brenciu i-a dedicat soției sale un mesaj deosebit

Astăzi, rețelele de socializare ale lui Horia Brenciu au fost pline de mesaje copleșitoare pentru iubita lui soție care a împlinit 53 de ani. Artistul a postat o fotografie cu el și partenera de viață. Cea de-a doua fotografie a reprezentat un frumos tablou cu toții membrii familiei. Ambele au fost însoțite de un mesaj care a impresionat o mulțime de fani ai artistului.

„Fata blondă din dreapta e Alice, partenera mea de viață. Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie și tot ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când mintea mea o ia razna. Împreună creștem 4 copii, o sumedenie de pisici și cine știe ce ne mai aduce viitorul… ? Ah, să nu uit… Azi e ziua ei. La mulți ani, iubita mea!”, a scris Horia Brenciu în social media.

Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru soția sa de ziua ei de naștere. Artistul a ținut să împărtășească momentul cu fanii
social media

Cum s-au cunoscut Horia Brenciu și Alice Dumitrescu

Când s-au cunoscut, Horia și Alice au fost doar prieteni. Relația lor amicală a durat aproximativ 12 ani, apoi lucrurile s-au schimbat. Cei doi s-au intersectat pe platourile de filmare ale filmului „Om sărac, om bogat”, unde artistul juca rolul principal, iar Alice era producător. Atunci, ea s-ar fi îndrăgostit de umorul cântărețului și au decis să formeze un cuplu. Alice are 2 fete dintr-o relație anterioară, împreună cu Horia are încă o fetiță, iar cei doi au mai adoptat un băiețel. Împreună sunt o familie împlinită!