Haziran și Luis Gabriel formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt în al nouălea cer după ce au aflat că vor deveni părinți, iar cuplul este nerăbdător ca micuțul lor să vină pe lume. Haziran radiază de fericire și se pregătește pentru întâlnirea cu fiul lor. Chiar dacă în scurt timp va deveni mamă, artista este o graviduță activă și cochetă. 

Haziran se pregătește să devină mamă

Deși mai are puțin și naște, artista este activă și chiar a lansat alături de Luis Gabriel o piesă, semn că Haziran nu se gândește să stea prea mult departe de scenă. Iubita manelistului are o mare comunitate în mediul online, unde ține legătura cu fanii care erau curioși dacă își va relua activitatea imediat după naștere.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hɑzirɑn 𓂀 (@haziran.official)

Fără doar și poate, Haziran trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar artista împărtășește cu fanii diverse detalii cu privire la sarcină. Acest lucru nu a fost neapărat pe placul unor internauți. Aceștia au criticat postările în care Haziran apare cu burtica de graviduță.

E păi hai să vă zic eu ceva. (…) Asta cu nu ești tu cea gravidă am mai auzit-o de la foarte multe persoane. Adică eu acum nu mai am voie să mă bucur de perioada asta a mea sau cum? Eu nu am profitat ca altele de perioada asta ca să mă afirm sau să mă fac remarcată, chiar deloc. Eu mă postez pur si simplu, îmbrăcată chiar.

Trebuie să vă reveniți la realitate. Trebuie să vă bucurați pentru cei din jur. Eu dacă aș vrea să fac spam, aș putea la orice oră, dar nu simt nevoia sa fac astfel de lucruri”, este mesajul transmis de iubita manelistului pe TikTok.