Haziran a fost acuzată în repetate rânduri că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și face câteva ajustări. Iubita lui Luis Gabriel infirmă cu vehemență aceste zvonuri și și-a spus of-ul într-un videoclip postat pe Tik Tok.

Aceasta spune că a primit în repetate rânduri mesaje cu referire la acest subiect. Enervată de tot acest val de întrebări, Haziran a dorit să facă lumină. Vedeta spune că nu are nimic împotriva operațiilor estetice, însă momentan ea nu a apelat la aceste „trucuri” de frumusețe.

De asemenea, a ținut să precizeze că, până la vârsta pe care o are nu a simțit nevoia să își facă vrei operație estetică. Singurul lucru pe care Haziran l-a făcut a fost să își pună acid în buze.

@haziran.official

@luissgabriel @haziran.official2

♬ I Wanna Know You – BLVKSHP

„Am tot primit mesaje și comentarii legate de operații estetice și alte schimbări pe care le-aș fi făcut eu. Vreau doar să lămuresc situația pentru că știți că eu lămuresc situațiile și să nu le las așa cum sunt. În primul rând, vreau să specific că nu sunt contra operațiilor estetice sau a intervențiilor de orice fel.

Nu am considerat că până la vârsta mea de 22 de ani a-și avea nevoie mai mult decât un acid în buze. N-a fost o nevoie, a fost un moft! Dacă îmi pun gene o dată la nu știu cât timp, asta nu înseamnă că m-am operat la ochi.” a transmis Haziran într-un videoclip postat pe contul său de TikTok

Haziran se pregătește să devină mamă

Haziran se află în ultimele săptămâni de sarcină. Aceasta împreună cu Luis Gabriel se pregătesc să devină părinți în scurt timp. Sarcina nu a fost una tocmai ușoară pentru Haziran! La început aceasta a aflat că va fi mamă de gemeni. Din nefericire, la scurt timp, unul dintre aceștia a încetat să se mai dezvolte.