Luis Gabriel și Haziran sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut și au format rapid un cuplu. Aceștia au pasiuni comune și amândoi se ocupă de muzică, ceea ce îi face fericiți pe amândoi. Recent, au ansat o melodie împreună care se bucură de un mare succes. 

Haziran este însărcinată și îi va dărui lui Luis un bebeluș. Cei doi se postează pe rețelele de socializare și recent au postat un videoclip în care Haziran își arată burtica în timp de dansează. Aceștia sunt foarte fericiți și au mare încredere unul în celălalt, dar și pentru viitorul relației lor.

Luis a cerut-o în căsătorie pe Haziran după un an

Luis a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, după un an de relație pentru că o consideră „femeia vieții sale” și are mare încredere în aceasta.

„Suntem împreună de un an. Chiar dacă pentru unii înseamnă puțin timp, noi am trăit într-un an cât alții în zece și ne iubim necondiționat. M-am decis să o cer în căsătorie pentru că ea este femeia vieții mele, ea s-a născut atunci când m-a cunoscut pe mine. Ne iubim, ne respectăm și avem încredere unul în altul și sunt bucuros că am găsit, într-o lume atât de mare, omul meu de suflet”, a povestit Luis Gabriel pentru CANCAN.

Cum a ajuns Luis Gabriel cunoscut

Artistul a ajuns cunoscut pentru melodia sa „Toate diamantele” care a ajuns rapid pe primele locuri în topurile muzicale. Luis consideră că succesul său a venit pentru că simte ceea ce cântă și trăiește prin muzică.

„Nu m-am gândit niciodată că voi deveni atât de apreciat, atât de iubit. Pot doar să spun că îmi tresare inima de bucurie atunci când văd că melodiile mele ajung la inimile oamenilor. Eu cânt ceea ce simt, trăiesc prin muzică, iar dacă mesajul meu ajunge la sufletul lor, sunt un artist fericit și împlinit. 

Și înainte să mă lansez în muzică eram foarte iubit, am un caracter frumos, sunt un om modest, vorbesc cu toată lumea, sunt prietenos. Oamenii îmi spun mereu că sunt ca un «pansament», îmi place să-i ascult, să-i ajut. Mă consider un om bun, un om normal. Cred că omenia trebuie să fie, în viață, mai presus de orice”, a mai spus artistul pentru sursa menționată.