Imaginile circulă deja pe rețelele de socializare pentru a le da idei românilor

   În contextul crizei energetice și a gazelor naturale, toată lumea face scenarii pentru iarna care vine în curând. Românii nu știu cum o vor scoate la capăt cu facturile în timp ce e confruntă și cu alte creșteri de prețuri. În mediul online, mulți dintre internauți se întrec în a găsi diverse metode de a încălzi locuința fără tarife uriașe. Un român a depășit însă orice imaginație la acest capitol.

Apa de la robinet se poate încălzi cu lumânarea

Dincolo de situația critică prin care trecem, românii fac haz de necaz. De altfel, dintotdeauna au fost considerați inventivi, știind să facă față unor contexte critice. Un internaut de la noi a distribuit în mediul online un filmuleț care a devenit viral. În cadrul acestuia, bărbatul îi învață pe urmăritorii lui cum să facă facă față crizei cu costuri minime.

Citește și

Cum se curăță mașina de spălat rufe? Adăugați acest ingredient și veți economisi bani

Acesta a așezat pe un suport 6 lumânări aprinse? orientate direct spre bateria chiuvetei. Astfel, apa care vine la robinet să se poată încălzi rapid cu ajutorul căldurii emanate de flacără.

În filmuleț, românul îi îndeamnă pe urmăritorii lui din mediul online să încerce cu încredere această metodă.Cum era de așteptat, video-ul a stârnit numeroase controverse. Unii dintre internauți s-au amuzat copios de imagini. Alții l-au criticat pe cetățeanul inventiv pentru gluma lui.

Metoda ingenioasa de a economisi energie

Cazul nu este unul singular. Numeroși internauți au publicat pe internet metode ingenioase de economisi energie și bani. Cel mai popular dintre aceștia este un britanic care a găsit o alternativă inedită de a încălzi o încăpere. Cu doar patru lumânări, o tavă și un ghiveci, acesta a încălzit o cameră de câțiva metri pătrați.

Ideea a fost preluată de mai mulți internauți care au pus-o în practică. În mod surprinzător aceasta a dat rezultate neașteptat de bune în toate cazurile.

Astfel, cu un calcul simplu, cu doar 3 lei pe zi, dornicii de a încerca metoda au reușit.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.