Nu mai este o noutate că românii alerg după reduceri. De cele mai multe ori, febra reducerilor ne aduce în punctul în care nu mai ținem cont de acțiunile noastre. Așa s-a întâmplat în urmă cu câteva ore. Într-unul din magazinele Victoria’s Secret, mai multe doamne și domnișoare au început să se îmbrâncească, pentru a prinde primele produsele care erau la reducere. Întreg momentul a fost filmat de o tânără care aștepta liniștită la rând și a devenit viral pe rețelele de socializare. 

Magazinul de lenjerie intimă Victoria’s Secret se află în topul preferințelor tuturor femeilor din această lume. Desigur, cum lucrurile calitative au prețuri mai piperate, vestea unei reduceri mari atrage cât mai mulți clienți. O tânără a filmat mai multe femei care se înghesuiau să intre primele în magazin și a postat pe TikTok. Clipul video a devenit viral, iar comentariile nu sunt deloc lipsite de umor. Astfel de situații sunt extrem de des întâlnite, și nu doar în țara noastră.

Bătaie pentru reducerile Victoria’s Secret. Iată cum au fost filmate femeile care așteptau la coadă

În goana după cumpărături și vânat reduceri, femeile ajung de cele mai multe ori să-și piardă calmul. Zeci de femei s-au adunat în fața magazinului Victoria’s Secret pentru a prinde reducerile. O internaută s-a arătat uimită de modul în care acestea reacționau, fiind cuprinse pe filmare scene destul de agresive.

@ema_yasmin #bataie #free #fy ♬ sunet original – Ema_Yasmin

TikTok este platforma unde cele mai ireale întâmplări ajung virale. Oamenii imortalizează cu telefonul mobil situațiie care li se par fie amuzante sau bizare și astfel acestea devin virale.

Internauții au rămas șocați să vadă cum se înghesuie femeile să prindă reducerile. Clipul video postat a devenit viral și a adunat extrem de multe aprecieri și comentarii. Așa și-au arătat internauții surprinderea față de modul în care femeile reacționează la ofertele din magazine.