Hannelore a devenit cunoscută după ce a participat la „Insula Iubirii”, în sezonul 4, alături de Bogdan Ionescu. Anii au trecut, iar fosta concurentă de la Antena 1 s-a schimbat radical

Cu siguranță dacă te-ai uitat la „Insula Iubirii”, o mai ții minte pe Hannelore Ulrich. În sezonul 4 a venit alături de Bogdan Ionescu pentru a-și testa relația de cuplu, însă lucrurile n-au mers așa cum cei doi și-au propus acasă.

Hannelore Ulrich s-a schimbat radical de la terminarea filmărilor pentru „Insula Iubirii”

Dacă la „Insula Iubirii” a rămas consacrată pentru părul blond și naturalețea pe care o avea, Hannelore a trecut și ea în rândul divelor autohtone. A mers degrabă în cabinetul medicului estetician și și-a pus silicoane, după care și-a injectat și acid hialuronic în buze.

Cu toate acestea, fosta soție a lui Bogdan Ionescu nu s-a oprit aici cu transformările. Hannelore s-a vopsit brunetă și și-a pus extensii foarte lungi, iar urmăritorii săi din social media au fost de-a dreptul uimiți.

Hannelore de la „Insula Iubirii”, transformată total! Fosta concurentă de la Antena 1 nu mai arată deloc ca înainte. FOTO
social media

Ce legătură a avut Hannelore cu ispita Andi, la „Insula Iubirii”

Pe insulă, Hannelore și Andi au avut o relație pe cât de neasumată, pe atât de frumoasă și controversată. Fosta soție a lui Bogdan Ionescu s-a atașat de ispita masculină, însă la bonfire-ul final a ales să-l implore pe Bogdan să o ierte. Andi a fost extrem de dezamăgit de alegerea făcută de Hannelore. Totul prin prisma faptului că acesta își dorea cu adevărat o relație cu Hannelore.

„Am crezut că dacă sentimentele sunt sincere şi vin din interior, n-are ce să-ţi facă rău. Dar când oferi iubire persoanei nepotrivite, acest lucru te poate răni foarte tare. Unii oameni vin ca o binecuvântare, alţii vin ca o lecţie.

Hanne a venit în viaţa mea ca să mă înveţe o lecţie. Am realizat că poate sunt prea bun cu anumiţi oameni şi nu oricine ar trebui să aibă acces la sufletul meu. Evoluezi, înveţi, din greşeli chiar.”, a spus Andi, la scurt timp după începerea sezonului următor din Insula Iubirii.

Hannelore și Bogdan s-au împăcat la venirea în România și chiar au făcut nunta despre care vorbeau cu atâta patos pe insulă. Cu toate acestea, drumurile celor doi s-au separat iremediabil.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.