Halucinant. Ce s-a ales de averea lui Irinel Columbeanu

Cunoscut pentru averea sa şi pentru viaţa mondenă de lux pe care a trăit-o în România, Irinel Columbeanu pare că are din ce în ce mai multe probleme financiare. Gata cu vila de lux de sute de metri pătraţi şi cu bolizii de ultimă generaţie, acum Irinel Columbeanu locuieşte într-un apartament cu două camere.
Se pare că, acum şapte ani, Irinel Columbeanu avea o avere de aproape 70 de milioane de euro. Acum, nimic din vechiul Irinel nu mai este. Nici el, nici banii săi.

Ce s-a ales de averea lui Irinel Columbeanu?

Se pare că averea lui Irinel Columbeanu era de aproape 60 de milioane de euro în 2006, 150 de milioane euro în 2007, 40 de milioane de euro în 2008 și 7 milioane de euro în 2009. Afaceristul conducea noul model de Rolls Ryce Phantonm EWB, personalizat cu becuri în formă de stele pe tavan, perdele electrice, geam mobil care separa pasagerii de șofer și multe altele, în valoare de 600.000 de euro, dar și un Bentley de 220.000 de euro.

Irinel avea şi mai multe imobile în București, terenuri la Ciolpani și un palat la Izvorani. Potrivit unor surse citate de Click, Irinel Trăieşte acum într-un apartament cu două camere din Bucureşti.

„Mai rămâne în urmă cu chiria și cu întreținerea”

„Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a povestit o persoană care locuiește în același cartier, pentru sursa citată.

Şi-a lăsat fata să meargă la Monica Gabor, pentru că nu avea cum să o mai crească

„Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au mai spus aceleași surse, pentru publicația Click.

Lasă un răspuns

Video! Românii au timp să decidă cu cine lasă copii. Ludovic Orban: „Fie pe cineva din familie, fie altă soluție”

Coronavirus începe să pună probleme în România! Victor Costache recunoaște: „Femeia nu era în izolare”