Alexandra Stan, dezbrăcată pe internet! Artista a fost invitată la podcast-ul lui Gojira “Aproximativ Discuţii” de la Happy Fish și a făcut cele mai „picante” dezvăluiri.

Cântăreața a povestit despre viața sa personală, cât si despre cea profesională. Alexandra Stan și Gojira au vorbit mai bine de trei ore și s-au simțit minunat, la fel și cei care i-au ascultat. Cântăreața a relatat și ce a pățit după apariția ”celebrului” clip, care nu trebuia să fie vreodată public. În cadrul podcast-ului, Alexandra Stan a povestit că a fost căutată de un reprezentant al platformei OnlyFans. În urma mai multor discuții a fost tentată să accepte propunerea. Cântăreața a refuzat deoarece s-a gândit că acest lucru i-ar putea pătă imaginea.

1. Alexandra Stan și ”celebrul” clip

Halucinant! Ce răspuns a primit Alexandra Stan de la un preot, după ce i-a mărturisit că toată lumea a văzut-o goală: „Crezi că noi nu stăm în c%$^l gol?”
Instagram

Alexandra Stan este cunoscută pentru aparițiile sale foarte provocatoare în mediul vitual, artista neefind o fire pudică de fel. Totuși, se pare că în cazul clipului cu pricina, este o altă poveste!

”Eu am postat pe Snapchat și în loc să dau save am postat. Venisem din club, toată seara vorbisem cu el, cu fostul iubit. Îi trimiteam într-una filmulețe și când am ajuns acasă, hai să îi trimit eu un filmuleț cu mine. ha, ha. Mi-am pus un filtru și apoi zic, hai că mai bine nu îl trimit. Și am dat să se salveze, dar eu de fapt, am postat. Și m-am culcat. Când m-am trezit, aveam nu știu câte mesaje, mă sunase sora mea, cred că de 20 de ori! Ea era deja pe drum, venea spre mine pentru că eu nu răspundeam la telefon. Aveam telefonul pe silent.

2. Alexandra Stan, dezbrăcată pe internet! În urma incidentului, artista și-a sunat preotul!

L-am sunat pe preot și i-am zis: Părinte… Săru’mâna părinte. Țin minte și acum, eram la sora mea în cameră. Plânsesem, făcusem întâlniri cu Universal, cu avocatul de la Universal, cu avocatul meu. După toate acestea, îl sun pe preot și îi zic:

– Părinte, săru’mâna. Alexandra sunt.

– Da, da, Doamne ajută!

– Părinte, am făcut o prostie, trebuie să vă zic. Înțeleg total dacă nu vreți să vă mai asociați cu mine, am făcut o greșeală mare de tot de imagine. Vă garantez că a fost o greșeală, nu am vrut să fac așa, nu îmi aduce cinste deloc și nici bisericii, și nici campaniei. Și dacă vreți să nu vă mai asociați cu mine, înțeleg perfect.

– Spune, fata mea, ce ai făcut?

– Am postat un filmuleț cu mine dezbrăcată pe net și este peste tot. 

– Ei, fata mea, ce să zic? Tu crezi că, noi preoții, nu mai stăm și noi în c*&^l gol prin casă din când în când? Dar nu ne filmăm! Data viitoare când mai vreți să faceți așa, o plăcere, iubitului, soțului, nu vă mai filmați. Ascultați sfatul meu, faceți live mai bine, sunați-l cu video!”, a spus Alexandra Stan.