Halucinant! Avocatul familiei Melencu a povestit totul despre Dincă

Reclama

Reclama

Dosarul monstrului din Caracal este mai mult ca sigur unul dintre cele mai complicate anchete din România, de-a lungul timpului. Tonel Pop, nimeni altul decât avocatul familiei Melencu a povestit că atitudinea din închisoare a lui Gheorghe Dincă a pus pe jar anchetatorii. De curând, acesta a mâncat un bilet pe acre erau trecute informaţii importante legate de caz.

„Vă spun o chestie absolut siderantă. Dincă a mărturisit că cel mai important lucru care ar fi putut să arunce în aer dosarul și pe el se afla pe un bilețel cu niște numere de telefon și niște note care arătau complicii lui și șefii lui. Biletul l-a găsit după trei luni de zile în cămășile predate de către poliție pentru a le îmbrăca el. Deci vă dați seama că el, în trei luni, nu a fost percheziționat și Poliția i-a dat cămășile cu bilețelele secrete de care și el uitase? A spus că a dus o spaimă îngrozitoare, dar a reușit să-l înghită la toaletă, că a fost greu pentru că era pe un carton scris”, a declarat Tonel Pop,  potrivit evz.

Reclama

Pop a mai declarat că Dincă a povetsit ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu şi colegilor săi de celulă.

„Sunt foarte multe acte, unele pe care chiar eu le-am depus, sunt ordonanțe prin care trebuiau să-mi răspundă, sunt și alte acte care știu că există și nu sunt atașate la dosar. Nu ne sunt prezentate. Ultimele volume ne-au arătat chestiuni absolut incredibile”. „S-a destănuit în două rânduri, mai multor persoane, că a ținut-o o lună și altă dată trei săptămâni. Asta a spus în primele declarații, până s-a șmecherit”, a spus Tonel Pop

 

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii