Reclamă
Reclamă

Halle Berry arată mai bine decât multe alte tinere actrițe și uimește publicul larg cu sânii ei. Ea acordă mare atenție felului în care arată și face mult sport zi de zi. Antrenamentele dau rezultate vizibile și o ajută să își mentină sânii fermi și bine tonifiați.

Actriţa nu ezită să își arate pătrăţelele ori de câte ori are ocazia si are o mare mobilitate de invidiat. Ea ne dezvăluie secretul care o ajută să arate așa de bine. Loviturile în sacul de box și pregatirea constantă o ajută să arate senzational chiar și la vârsta de 53 de ani. Ea nu acceptă să treacă nici o zi fără antrenament, ceea ce denotă faptul că perseverența ei o ajută să ajungă la aceste rezultate uimitoare.

Cu fizicul ei încântator Halle l-a impresionat și pe antrenorul ei personal, Peter Lee, pentru care este o reală plăcere să o privească. Acest antrenor cu experiență a rămas uimit să afle ca Halle are vârsta de 53 de ani pentru ca in timpul antrenamentelor ea are forta unei femei de 25 de ani.

Halle este foarte ambitioasă și disciplinată în sport și face eforturi considerabile pentru a arăta așa de bine chiar și la această vârstă.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro