La aproape un an după ce s-a căsătorit cu Justin Bieber, Hailey și-a sărbătorit statutul de non-burlăciță printr-o petrecere alături de prietene apropiate. Evenimentul a avut loc în vestul Hollywood-ului, iar din fotografiile postate a reieșit faptul că fetele s-au distrat de minune.

La petrecere au luat parte Kendal Jenner, Kelia Termini, sora vedetei Alaia Baldwin, Natalie Manuel Lee și stilista Maeve Reilly – cea care a postat actualizări de la petrecere.

În ziua petrecerii, Hailey a fost în centru atenției, purtând un voal de mireasă. De asemenea, ea a ales să poarte o ținută albă, asemenea unei mirese.

Kelia Termini a postat o fotografie cu Hailey pe Instagram, taggându-l pe Justin Bieber în ea. Ea a mai adaugat: „Să înceapă petrecerea”.

Deși Hailey și Justin nu au avut încă o nuntă tradițională, ei au declarat că evenimentul va avea loc, în special datorită motivelor religioase.

Într-un interviu recent, modelul a declarat că relația lor evoluează și că lucrurile decurg mai ușor decât la început. Dacă în trecut ea spunea că o relație este un lucru dificil de întreținut și că căsătoria implică și multă muncă, în prezent cei doi se pare că și-au găsit ritmul și echilibrul.