Gwyneth Paltrow a fost prezentă la Premiile EMMY 2019 unde a purtat o ținută Valentino, care i-a pus în evidență strălucirea și frumusetea corporală.

Totusi croiul rochii nu i-a permis sa pășească relaxată pe scenă, ci părea că era constransă de situație să meargă pe scenă cu pași mici și deși.

Modul în care pașea a adus zâmbete pe fața tuturor celor prezenți și a atras comentarii fel și fel. Ea a fost nominalizată la Premiile EMMY, dar a atras mai mult atenția și amuzamentul prin felul în care pașea.

Actrița a prezentat câștigătoarea pentru Cea mai bună actriță într-un serial dramă, dar nu a putut să meargă normal pe scenă. Drumul până la microfon pare a fi fost o adevarată provocare pentru ea.

Chiar daca toți cei prezenți ar fi trebuit să fie atenți la cei care au caștigat premiile EMMY, multi dintre aceștia au început să lanseze o serie de comentarii cu privire la modul în care Gwyneth Paltrow pașea imbracată într-o rochie Valentino, care nu îi oferea confortul dorit.

Mulți vor vorbi pe seama acestei situații neașteptate dat fiind faptul că Gwyneth a fost cea care a surprins prin pașii ei mici, cu care se deplasa pe scenă.