Gwen Stefani și Blake Shelton formează în prezent un cuplu fericit.

Cu toate acestea, Gwen a declarat recent că înainte de a-l cunoaște, nu știa nimic despre el, chiar dacă amândoi sunt celebrități. Starul country Blake Shelton a intrat în atenția cântăreței abia după ce a devenit jurat la emisiunea „Vocea Americii”.

Aceasta a declarat: „Nu știam de existența lui înainte de emisiune. Nici măcar nu știam că era o persoană de pe planeta aceasta.”

Cei doi sunt în prezent colegi în cadrul emisiunii „Vocea Americii”, în calitate de jurați. Stefani a afirmat că iubește diferențele dintre ei, în special pentru că cei doi provin din medii diferite și au abordat genul muzicale distincte în cariera lor. Cu toate acestea, a nu a pomenit nimic de o eventuală colaborare muzicală.

Fiind întrebată de modul în care colaborarea lor din cadrul emisiunii le va afecta relația, cântăreața a răspuns că acest lucru este incert, nici ea neștiind la ce să se aștepte.

Stefani a povestit că la începutul relației se simțea stânjenită să cânte în fața iubitului ei. Cei doi au colaborat împreună la o piesă numită „Go Ahead and Break My Heart” , iar cântăreața a afirmat: „Cred că am transpirat prin haine încercând să cânt în timp ce el mă acompania la chitară”.

Vorbind despre relația lor, Gwen spune că este extrem de fericită și mulțumită de felul în care lucrurile evoluează. Ea l-a descris pe Blake ca fiind un bărbat încântător, cu un talent incredibil.