Guess what?! Artistul Guess Who a călcat strâmb și nu a respectat regulile din trafic.

Laurențiu Mocanu, pe numele lui din buletin a fost prins azi în trafic de către polițiștii de la Brigada Rutieră și testat cu aparatul Drugtest și a ieșit pozitiv.

Guess Who a comis-o azi și nu mai are scăpare. Artistul a ieșit azi în trafic cu mașina și se pare că a fost un moment cu ghinion pentru el. Laurențiu Mocanu a vrut să sfideze regulile de circulație, așa că s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise. Numai bine, că nu a apucat să circule prea mult, căci poliția l-a prins imediat.

Este pentru prima dată când Guess Who calcă strâmb și ignoră legea. Până acum, artistul a stat departe de probleme cu legea și de scandaluri și a fost un șofer model. Momentan, artistul nu a declarat nimic, mai ales că incidentul este unul destul de proaspăt.

Guess Who, prins drogat la volan. Artistul a ieșit pozitiv la testul de cocaină
Prețuri artiști

Fanii așteaptă declarații din partea lui Guess Who

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, a transmis poliția, conform G4Media.

Incidentul care îl are în centrul atenției pe Guess Who vine la scurt timp după ce, în urmă cu câteva luni, Ana Morodan era să facă prăpăd în trafic după ce s-a urcat beată la volan și sub influența substanțelor interzise.