Greta Thunberg este o activistă de mediu care se implică într-o diversitate de acțiuni, cu scopul de a face mult bine. Ea surprinde publicul larg prin discursul pe care l-a susținut în faţa liderilor lumii la summitul ONU.

Ea a ținut discursul aproape cu lacrimi în ochi, când vorbea despre încălzirea globala, ca și cum ar fi profund afectată de toată această situație generală.

Ea a vorbit chiar cu Donald Trump și era foarte decisă să schimbe totul în bine. Când președintele american a plecat de la summit, Greta a rămas foarte uimită, pentru că în cele 14 minute, cât a fost prezent la eveniment, nu a avut timp suficient să își impună punctual de vedere.

Greta a fost nominalizată cu Premiul Nobel pentru Pace și s-a simțit cumva jignită de plecarea acestuia. În acel moment, a simtit că toate visele ei au fost furate și nu mai poate face nimic.

Adevărul este unul trist, se întamplă ca oamenii să moară în timp ce ecosistemele se prabusesc.  Se pare că încălzirea globală va continua să sa se amplifice tot mai mult iar, în curând, vor aparea distrugeri în masă. Greta este foarte tristă pentru că nu se face nimic, ci totul se învârte în jurul unor vorbe goale, fără a stopa acest eveniment, care are loc la nivel global.