Iată cum poți să mai reduci din costuri.

Unul dintre lucrurile esențiale din gospodărie este să spălați rufele. Spălarea rufelor în mașina de spălat economisește timp, bani și energie, obținând în cele din urmă un rezultat satisfăcător. 

Iată metoda care vă permite să economisiți bani și pe care majoritatea dintre voi o ignorați.

Cum să pui hainele în mașina de spălat pentru a economisi bani?

Sursa: Social media

Indiferent dacă mașina dvs. are o capacitate de 3 kg, 5 kg sau chiar 7 kg, este imperativ să nu o umpleți până la refuz dacă doriți ca rufele dvs. să miroasă bine și să fie spălate corespunzător.

Desigur, atunci când spălați rufele, este important să grupați hainele de aceeași culoare pentru a preveni împrumutul de culoare pe altele mai deschise.

Spălându-vă hainele necorespunzător, veți fi nevoiți să le spălați din nou sau să le înlocuiți și, prin urmare, cheltuiți mai mulți bani. Nu trebuie să uitați de costurile generate în timpul fiecărei spălări: detergent, apă și consum de energie electrică. Pentru a evita această risipă, asigurați-vă că ați umplut corect mașina de spălat.

Dacă nu ai uscător sau dacă locuința ta are grădină sau balcon, favorizează alege uscarea în aer liber. Astfel, hainele tale vor fi mai puțin șifonate și asta îți va permite să economisești bani și să scazi factura la electricitate.

Gesturile simple precum sortarea rufelor, uscarea în aer liber, vă vor reduce suma facturii la electricitate. Alte gesturi eco-responsabile vă pot ajuta să vă reduceți factura, cum ar fi folosirea mașinii în timpul orelor de vârf sau optarea pentru o mașină care nu consumă foarte multă energie în timpul spălării. Pentru a face acest lucru, consultați pur și simplu eticheta energetică a acesteia din urmă.

Folosirea cu înțelepciune a mașinii de spălat vă va economisi energie, timp și bani. Așadar, rău n-ar fi să respecți sfaturile pe care le-ați regăsit în acest articol.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.