Reclamă
Reclamă

Cinci persoane și-au pierdut viața și alte cinci au fost rănite după ce un tren și un autobuz s-au ciocnit în Slovacia, potrivit News.ro, care citează SkiNews.

Accidentul s-a petrecut în orașul Nove Zamki, la aproape 100 de kilometri est de capitala Bratislava. Acesta s-a produs în jurul orei locale 17:00 (18:00, ora României), potrivit companiei feroviare ZSSK.

În urma accidentului, autobuzul a fost grav avariat, în timp ce motorul trenului a luat foc. Zeci de pasageri blocați au fost transportați cu autobuzul în orașul Sturovo de la granița cu Ungaria.

Reclamă

De asemenea, în urma accidentului, principala cale ferată care leagă Bratislava de Budapesta a fost închisă.

Președintele Slovaciei și-a prezentat condoleanțele în urma accidentului, care a ucis cinci persoane.

„Le doresc răniţilor o recuperare rapidă şi le mulţumesc medicilor şi echipelor de salvare pentru munca lor. (…) Îmi doresc ca astfel de catastrofe să fie evitate în Slovacia pe viitor”, a menţionat Peter Pellegrini, potrivit News.ro.

Accidentul feroviar, care a implicat un tren și un autobuz în orașul Nove Zamki, s-a soldat cu cinci morți și cinci răniți. Incidentul a avut loc la ora 17:00 (18:00, ora României) și a cauzat închiderea liniei feroviare Bratislava-Budapesta.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro