Gratiela Duban, prima discutie cu sotul ei dupa ce a fost prinsa iar cu Ghita

Grațiela Duban a fost surprinsă, iarăși, în flirtand cu Ghiță, însă concurenta este foarte bucuroasă – în primul rând – pentru că a reușit să meargă mai departe în aventura de la ”Survivor România”. Nu-i vorbă că și Ghiță este mulțumit fiindcă Grațiela a rămas în competiție, iar cârcotașii au din nou motive pentru a aștepta reacția lui Andrei Duban.

Grațiela i-a trimis acestuia un mesaj ”fierbinte” după ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, dând cu tifla tuturor celor care sunt de părere că este mult prea apropiată de Ghiță. ”Îmi este dor de mirosul tau, de pielea și de privirea ta. De noi doi”, a mărturisit soția lui Duban. Iar Andrei a oferit un răspuns pe măsură, recunoscând, la rândul său, că îi este foarte dor de partenera de viață.

”Iubita meaaa. Doamne, ce greu e fără tine. Cum e degetul tău”? Grațiela: Ești mândru de mine? Mai bine, nu doare. Andrei: Văd că ai început să joci”, a fost răspunsul lui Andrei Duban.

Dialog cu subînțelesuri?
Grațiela s-a aflat în pericol de a părăsi show-ul, însă a reușit să-i ia fața lui Andi și să meargă mai departe la Survivor România. Bineînțeles alături de Ghiță. De altfel, cel din urmă este satisfăcut că soția lui Andrei Duban nu a părăsit competiția, anunță wowbiz.ro.

Ghiță: Tu, Grațielo, am zis că te iau la o vorbă pentru că vreau să-mi exprim bucuria…

Grațiela: Dar ce mă, Ghiță, până acum de ce nu ți-ai exprimat-o, mă?

Ghiță: O, fetița mea, cât de mult mă bucur că ai rămas în competiție alături de noi, nu vrei să-ți imaginezi Eu mă bucur să am în echipa mea o persoană care mă binedispune, care îmi dă viață, care știe să mă încurajeze pe traseu…

Grațiela: Care face mâncare!!!…

Ghiță: Asta am vrut să punctez acum… N-ai scăpt de mineee, tot prost sunt, tot aici sunt!…

Grațiela: Nici tu n-ai scăpat de mine! Trebuie să mă mai suporți!

Lasă un răspuns

Detalii noi ies la iveala despre Bianca Dragusanu! Ce s-a gasit in casa in care o creste pe fetita ei

Prin ce trece Carmen de la Salciua – Mesajul trist postat de cantareata