Grațiela Duban nu a mers la petrecerea organizată în cinstea Elenei Ionescu. Multă lume a rămas șocată când a văzut că Elena Ionescu a fost cea care s-a întors în România cu marele premiu. Cei mai mulți dintre ei îl vedeau câștigător pe Iancu Sterp, iar unii îl aveau ca preferat pe Emanuel Neagu. Niciunul nu a reușit să ia marele premiu și mulți au fost dezamăgiți de acest lucru și chiar i-au acuzat pe cei de la Kanal D că ar fi falsificat voturile.

Reclamă

Cu toate acestea, foștii concurenți de la Survivor România s-au strâns; pentru a petrece așa cum se cuvine. Nu toți și-au făcut apariția. Una dintre vedetele care au refuzat să vină, deși au fost invitate a fost chiar Grațiela Duban. Cele două femei nu s-au înțeles deloc bine pe parcursul competiției și probabil acesta este motivul absenței sale. Din nefericire, Grațiela Duban nici măcar nu a felicitat-o pe Elena Ionescu, pentru că a câștigat marele premiu.

Reclamă

Cine a mai lipsit de la petrecere?

Grațiela Duban nu a mers la petrecere, dar foștii concurenții s-au distrat de minune. Foștii concurenți au ales să meargă la munte, acolo unde au închiriat o vilă și și-au făcut de cap. La eveniment au fost invitați mai mulți membri ai staff-ului românesc din Republica Dominicană precum și Dan Cruceru, prezentatorul show-ului Survivor, care a venit alături de fiica lui.

La petrecere au venit Andi, Adriana, Carmen Emanuela, Cristi, Lola și Emanuel, dar și Elena, Sonny Flame și Emy. Se pare totuși că sunt mulți care au preferat să facă altceva; cum ar fi  Asiana, Lino Golde, Ruby, Ghiță sau Bogdan Vlădău. Nici Cezar nu a ținut să meargă, mai mult de atât a preferat să se distreze tot la munte, dar alături de iubita lui. Ceea ce i-a surprins pe toți a fost faptul că nici Iancu nu și-a onorat colegii cu prezența.