Declarațiile controversate pe care le-a făcut, i-au adus acuzații grave

Mihai Bobonete a intrat în atenția oamenilor legii, după ce a fost bănuit că ar fi ucis un porumbel, în chinuri. Actorul a trebuit să dea mai multe explicații în fața Poliției Animalelor. 

Anchetatorii l-au luat în vizor pe „Bobiță”

Mihai Bobonete a fost cercetat de polițiștii ilfoveni după ce, în toamna anului trecut, o femeie a trimis o petiție la IPJ Ilfov în care a menționat că actorul trebuie pedepsit după ce ar fi maltratat un porumbel.

Reclamanta a explicat că l-a auzit pe Bobonete în timp ce spunea, într-o filmare postată pe YouTube, că ar fi chinuit și ucis o pasăre. Potrivit unor surse judiciare, în urma petiției a fost deschis un dosar de către Poliția Animalelor. Prin urmare, actorul a fost luat la întrebări.

În ciuda tuturor acuzațiilor aduse la adresa sa, Mihai Bobonete a susținut că a fost doar o glumă. Acesta a explicat că face stand-up comedy iar situația descrisă a fost o simplă glumă. Ca urmare, pentru că nu existau alte probe care să-l incrimineze pe Bobonete, dosarul a fost clasat, potrivit Spynews.

Glumele l-au adus pe Mihai Bobonete în pragul arestului. Ce s-a întâmplat cu actorul de comedie
Arhivă presă

Nici Bianca Drăgușanu nu a scăpat de probleme cu Poliția Animalelor

În urmă cu câteva luni, frumoasa blondină a fost nevoită să dea explicații în privința animalului său de companie. Vedeta se mândrește cu Chanel, câinele pe care îl răsfață mereu și pe care îl duce regulat la salonul de înfrumusețare.

În luna mai a acestui an, diva i-a vopsit coada și urechile patrupedului blănos în culoarea roz. Acesta a fost și motivul pentru care Bianca Drăgușanu a intrat în atenția Poliției Animalelor.

Fosta asistentă TV a explicat că nu ea este cea care și-a vopsit câinele. Această procedură a avut loc la un salon special pentru animale. În plus, cei de la salon au folosit vopsea organică, deloc toxică pentru patruped. Mai mult decât atât, blondina își iubește extrem de mult animalul de companie și nu ar fi avut nici cea mai mică intenție de-ai face rău.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii