Reclamă
Reclamă

Românii au început să facă glume despre promisiunile prezidențiabile ale lui George Simion, liderul AUR, pe internet. Promisiunile precum apartamente la munte cu vedere la mare, anularea tuturor datoriilor pe caiet sau unghii cu gel pentru toate româncele au captat atenția publicului și au generat o serie de comentarii umoristice.

Lucian Mândruță, jurnalist la DigiFM, a comentat fenomenul creat pe internet, observând că imaginația românilor nu are limite. Acesta a precizat: „De data aceasta, totul a pornit de la promisiunile de prezidențiabil ale lui George Simion. Imaginația nu ne lipsește, clar.”

Fenomenul de pe internet reflectă obiceiul românilor de a face glume din orice situație, inclusiv din cele politice. Promisiunile mai puțin realiste au fost amplificate și satirizate pe rețelele sociale, devenind subiect de discuție și amuzament.

Reclamă

George Simion nu a comentat încă valul de glume generate de promisiunile sale, însă reacțiile online continuă să crească, atrăgând atenția asupra campaniei sale.

În concluzie, promisiunile făcute de George Simion au fost rapid preluate și transformate în glume de către români, reflectând creativitatea și simțul umorului al publicului. Campania sa prezidențială rămâne un subiect de interes, atât în mediul online, cât și în dezbaterile publice.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro