Seara trecută, telespectatorii emisiunii America Express au fost martorii unei despărțiri emoționante. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, unul dintre cele mai longevive și admirate cupluri din showbizul românesc, au părăsit competiția de la Antena 1.

În urma plecării lor, lacrimi și tristețe au fost resimțite atât de colegii de concurs, cât și de telespectatori. Cei doi îndrăgostiți au dorit să își exprime sentimentele prin intermediul rețelelor sociale, oferind un mesaj emoționant pentru toți cei care i-au susținut pe parcursul aventurii lor în America Express.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din industria de divertisment românească. Relația lor a început acum 17 ani, în momentul în care s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni TV. Cei doi au simțit o conexiune specială și au decis să înceapă o relație, iar din iubirea lor au rezultat doi copii minunați, Antonia Sabina și Eduard Mikael.

Giulia și Vlad Huidu au părăsit America Express. Ce mesaj emoționant au transmis: Ne-am întors acasă mai bogați! Instagram

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au format un duo puternic în cadrul competiției America Express. Pe parcursul sezonului, aceștia au trecut prin cele mai dificile probe și s-au luptat ca niște adevărați eroi. Determinați să ducă echipa BADASS spre victorie, cei doi au demonstrat o putere de caracter și o echipă remarcabilă.

Ultima seară petrecută înaintea finalei a adus vești triste pentru Vlad și Giulia. Pălăriuța din cutiuța fraților Eram a devenit verde, semnificând eliminarea lor din America Express. Cu toate acestea, cei doi nu au ezitat să își arate recunoștința față de experiența trăită și toți cei care au fost alături de ei în această călătorie.

Giulia și Vlad Huidu au părăsit America Express

Imediat după părăsirea competiției, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au postat mai multe fotografii din emisiune, însoțite de un mesaj profund emoționant. Cei doi și-au exprimat recunoștința pentru susținerea primită și pentru momentele minunate pe care le-au trăit în cadrul America Express.

„Suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit… a fost experiența vieții noastre! Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul vostru, pentru toate comentariile și mesajele voastre! Ne-am dorit enorm să ne bucurăm de fiecare moment trăit în @americaexpressromania și asta am făcut până în ultimul moment! Ne-am întors acasă mai bogați decât ne-am fi putut închipui vreodată. Am câștigat prieteni, experiențe și lecții de viață și pentru asta suntem recunoscători pentru totdeauna!

Mulțumim mult, @mona.segall @disneysuitsme @danhaiducu@ioana_rogo @roxanapaulica @irina_fodor pentru că ne-ați dat ocazia să trăim astfel de emoții! 🙏🏼

Team BADASS nu am fost doar noi ci și @irinarogo@beatlesartmedia @catalin_avram78 @jcamilope ! Vă mulțumim pentru fiecare moment în care ați fost alături de noi!

Vă iubim!”, a scris Giulia Anghelescu, pe Instagram, după ce ea și soțul ei au fost eliminați din competiția America Express.