Giulia Anghelescu este o fire pozitivă, care și-a obișnuit fanii cu postări care le aduc mereu zâmbetul pe buze. Ori de câte ori are o problemă, vedeta nu se lasă doborâtă atât de ușor.

Pe multe vedete de la noi pandemia de coronavirus le-a afectat enorm, dar nu este și cazul ei. Viața artistei s-a schimbat extrem de tare anul acesta, dar în bine. Recent, ea a dat o serie de declarații de senzație în care a vorbit despre căsnicia sa cu Vlad Huidu.

Anul 2021 a fost unul care i-a pus la grele încercări pe mulți. Unii dintre artiștii de la noi au rămas fără evenimente, iar afacerile li s-au dus de râpă, ceea ce înseamnă că au pierdut sume mari de bani. În timp ce unii s-au plâns și se plâng în continuare de astfel de lucruri, Giulia Anghelescu a știut cum să întoarcă această perioadă dificilă în favoarea sa.

Giulia, declarații uluitoare despre căsnicia ei. Cum i s-a schimbat viața în pandemie: „E șocant”

Giulia Anghelescu este o femeie împlinită

Multe cupluri au luat decizia de a o lua pe drumuri diferite anul acesta. Faptul că au stat prea mult timp în casă le-a afectat căsnicia, dar nu este și cazul lor. Giulia Anghelescu și Vald Huidu au profitat de fiecare moment și au stat cât mai mult timp unul alături de celălalt.

Giulia, declarații uluitoare despre căsnicia ei. Cum i s-a schimbat viața în pandemie: „E șocant”

Sunt foarte rare momentele în care artista vorbește despre copiii sau despre soțul ei. De data aceasta, ea a decis să își deschidă inima în fața fanilor și le-a făcut o serie de mărturisiri neașteptate. Carantina a fost ca un test dificil și pentru relația lor, pe care au reușit să îl depășească.

Giulia, declarații uluitoare despre căsnicia ei. Cum i s-a schimbat viața în pandemie: „E șocant”

”Mi-am propus ca anul 2021 să fie unul bun pentru mine și, culmea; chiar a fost, în ciuda faptului că este așa cum este situația. Pentru mine și soțul meu, ca și cuplu, a fost cel mai bun an de până acum. A fost cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Am descoperit totul unul despre altul, nu știam multe lucruri. În primă fază, în martie, i-am zis: ”Vlade, dacă ieșim de aici fără să ne tăiem, fără să ne tranșăm unul pe altul, suntem ok!”. Culmea este, nu că am ieșit bine, ci chiar suntem mai bine. Ne-am redescoperit și totul merge mult mai ușor la noi în familie. Știu, e șocant! Eu sunt extrem de recunoascătoare pentru absolut tot. M-am redescoperit ca femeie, ca mamă, ca soție și ca artist. Îi muțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși și că putem face lucru frumoase”, a spus Giulia Anghelescu în cadrul unei emisiuni TV.