Giulia Anghelescu și familia sa au fost depistați pozitiv cu virusul  Covid-19 acum câteva zile. Din această cauză, au fost nevoiți să anuleze vacanța din Austria pe care o plănuiseră și să stea în izolare. Artista le-a povestit fanilor ei din mediul online că sunt în afara oricărui pericol și că sunt foarte liniștiți.

Întreaga familie a Giuliei Anghelescu ar fi trebuit să se distreze pe cinste în aceste momente la schi în Austria, însă planurile lor au fost date peste cap.

Giulia Anghelescu și familia ei sunt în afara oricărui pericol

Artista vorbește zi de zi cu fanii ei din mediul online, așa că astăzi le-a povestit despre starea lor de sănătate și despre cum reușesc să traverseze această perioadă. Se pare că toți 4 s-au confruntat cu o formă ușoară a bolii, fiind într-o stare stabilă.

„Avem simptome de viroză, de o răceală comună. Ne-am testat rapid, toate testele au ieșit negative, d-asta nu ne-am făcut griji, apoi am aflat că testele rapide nu arată această variantă de Covid-19, decât mai târziu. Bine că suntem bine, asta e tot ce contează”, a declarat Giulia Anghelescu pe rețelele de socializare.

Giulia Anghelescu, primele detalii despre starea de sănătate după ce toată familia sa a fost depistată pozitiv cu Covid-19. „Ne-am testat rapid”
social media

Ce face Giulia Anghelescu în carantină?

Chiar dacă se află în izolare, Giulia Anghelescu nu pierde deloc vremea. Așa că atât ea, cât și partenerul ei de viață, Șerban Huidu, s-au pus serios pe treabă și își doresc să iasă din izolare într-o formă fizică mult mai bună decât cum au intrat.

Cei doi fac sport și au început să consume numai mâncare sănătoasă, care îi ajută să-și întrețină silueta. Cu numai câteva ore în urmă, Giula Anghelescu a postat pe rețelele de socializare o imagine în care își arată abdomenul bine tonifiat. Este foarte mândră că a reușit să ajungă din nou la formă în care ea se site cel mai bine.