Giulia Anghelescu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are un soț care o iubește și doi copii superbi. Vedeta le acordă micuților toată atenția din lume și are grijă să nu ducă lipsă de nimic. Ei au devenit deja mici vedete pe social media, unde primesc aproape la fel de multe aprecieri precum mama lor.

Giulia Anghelescu, gata să dea naștere unui alt copil?

Vedeta a petrecut tot mai mult timp alături de ei, în ultimul an. În lipsa concertelor și a evenimentelor, vedeta a fost nevoită să stea tot mai mult pe acasă. Sărbătorile de iarnă au prins-o tot alături de ei, dar nu se plânge deloc. A avut parte de momente unice alături de ei, de care își va aminti mereu cu mare drag.

Ei bine, frumoasa vedetă a decis zilele acestea să le ofere câteva răspunsuri fanilor ei. Oricând au posibilitatea, aceștia o asaltează cu tot felul de întrebări îndrăznețe care uneori o pun în dificultate. Cu toate acestea, ea își alege cu mare grijă cuvintele și le oferă răspunsurile mult dorite de ei.

Având doi copii superbi și destul de mari, fanii ei se întreabă dacă nu cumva se gândește să aducă pe lume un al treilea copil. Ei bine, din câte se pare Giulia Anghelescu este de părere că familia lor este completă așa cum este și nu își mai dorește nimic în plus. Vrea doar ca ea, soțul ei și micuții să fie fericiți și sănătoși. La fel ca multe alte vedete, artista speră ca anul acesta să fie unul total diferit, iar lucrurile să revină pas cu pas la normal.

Giulia Anghelescu, primele declarații despre al treilea copil. Este sau nu gata să devină din nou mamă / FOTO

 

„Îți mai dorești bebe? Sunteți așa faini toți! An Nou fericit!”, a fost mesajul internautului curios.

„Aaaa…nu! Ne simțim cel mai bine în această formulă.”, i-a răspuns Giulia, la Story.