Cântăreața a urcat prima dată pe scenă la vârsta de șase ani la un spectacol de copii. Giulia Anghelescu, fostă membră a trupei Candy, a anunțat recent în urmă cu ceva vreme că se va retrage din lumea showbiz-ului. Vedeta nu a vrut să comenteze această decizie și nu își dorește să dea nicio declarație despre acest aspect al vieții ei.

Cântăreața, în vârstă de 36 de ani, a avut o lungă perioadă de glorie. Atât în perioada când făcea parte din grupul consacrat care a avut milioane de fani, cât și în perioada ei solo sau pe vremea când colabora cu Dj Project. Aceasta este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar vestea retragerii a venit pe neașteptate.

 

Artista trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Vlad Huidu. În urmă cu opt ani de zile, aceștia și-au unit destinele, iar mai apoi au devenit părinții a doi copii minunați. Înainte de a se căsători, cei doi au format un cuplu timp de șapte ani. În ziua marelui eveniment, cântăreața a purtat o rochie albă, elegantă cu o trenă impresionantă de trei metri.

 

Giulia se confruntă cu probleme de sănătate

Deși vedeta nu a vrut să vorbească despre părăsirea scenei, aceasta a mărturisit că are probleme medicale. În urma unor analize mai amănunțite, din cauza faptului că nu se simțea bine, vedeta a depistat că are intoleranță la gluten. Deși, înainte era sceptică în ceea ce privește existența acestei afecțiuni, cântăreața a simțit pe pielea ei efectele severe ale bolii.

Giulia Anghelescu are probleme de sănătate! Afecțiunea i-a schimbat complet viața artistei

 

„Începusem să mă umflu. Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni. Bineînțeles că prima mea reacție a fost că hai că nu există intoleranță la gluten, că prea mi se părea că toată lumea are această suferință în ultimii ani, mai ales în partea asta de online și nu am crezut până când nu m-am dus să mă verific și așa a fost. Între timp m-am împăcat cu această intoleranță.”, a declarat Giulia în cadrul unei emisiuni televizate.

Pentru a ține sub control problemele de sănătate, Giulia Anghelescu a fost nevoită să renunțe la consumul de alimente care conțin gluten. Așadar, vedeta ține o dietă alimentară. În familia sa, vedeta gătește separat pentru ea și pentru restul membrilor, însă ocazional mai gustă în cantități moderate anumite alimente interzise.