Giulia Anghelescu este o femeie conștientă de atuurile sale și de faptul că arată senzațional ori de câte ori se „zgârcește” la haine. Faptul că se află între o căsnicie, acest lucru nu o împiedică să adopte o atitudine de veritabilă divă. În niște ipostaze mai mult decât provocatoare, Giulia a reușit să-și pună pe jar toți admiratorii din mediul online.

 

Se pare că artista este foarte mulțumită de felul în care arată în acest moment. Deși a trecut și prin experiența de mamă, aceste responsabilități ce vin odată cu un copil adus pe lume nu o împiedică în a se afișa în ipostaze de senzație. Mai cu seamă când are atât de multe de arătat. Este conștientă de corpul ei și face deseori obiectul invidiei multor colege din lumea mondenă mult mai tinere decât ea.

Giulia Anghelescu, apariție de infarct în mediul online. ”A uitat” de tot de sutien / FOTO

Giulia este o familistă convinsă, o soție model și o mamă devotată. A adus pe lume doi copii, motiv pentru care este mai împlinită ca niciodată. Partenerul ei de viață se declară a fi un bărbat extrem de norocos datorită faptului că are lângă el o femeie atât de frumoasă.

Giulia Anghelescu, apariție de infarct în mediul online. ”A uitat” de tot de sutien / FOTO

Giulia Anghelescu a renunțat de tot la inhibiții

La cei 36 de ani săi, Giulia Anghelescu continuă să fie aceeași femeie senzuală și provocatoare. Vârsta nu reprezintă un impediment pentru vedeta noastră, iar acest lucru este demonstrat din plin de aparițiile incendiare cu care se mândrește în mediul online. Priveliștile pe care le stârnește nu trec niciodată neobservate.

Giulia Anghelescu, apariție de infarct în mediul online. ”A uitat” de tot de sutien / FOTO

De data aceasta, Giulia Anghelescu și-a surprins fanii cu o fotografie în care purta doar o pereche de lenjerie intimă. Tânăra mămică nu se ferește să-și arate trupul gol și își expune cu mândrie tatuajul cu totul special pe care îl are pe picior. Și da, deși artista a renunțat de tot la sutien, a știut foarte bine cum să lase loc bărbaților și pentru puțină imaginație.

„Amintiți-vă acest lucru: toate limitările ni le impunem singuri. Nu te lăsa niciodată să te simțiți confortabil. Caută provocări! Împinge-te! Și nu lăsa percepțiile altora să te definească în călătoria ta!”, a scris ea pe Instagram.