Se pare că apariția celor doi copii a determinat-o pe Giulia Anghelescu să fie mai chibzuită.

Giulia Anghelescu se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Profesional, toată lumea a auzit de meritele artistei. Cât despre viața de familie, vedeta este căsătorită cu Vlad Huidu și împreună au doi copii, un băiat și o fată, pe Eduard Mikael și Antonia Sabina. Apariția în viața cuplului a adus schimbări și în ceea ce privește gestionarea finanțelor. 

Giulia Anghelescu: „Am devenit chibzuită și extrem de calculată în ceea ce privește cheltuielile”

În cadrul unei emisiuni, artista a fost întrebată dacă a câștigat bine din muzică. Răspunsul Giuliei Anghelescu nu a întârziat să apară, mărturisind că a obținut bani frumoși în perioada în care cânta.

Vedeta a mai povestit că apariția celor doi copii a determinat-o să fie mai calculată în privința banilor, deși în trecut, nici ea și nici soțul ei, Vlad Huidu nu se gândeau la acest aspect.

Ulterior, prioritățile celor doi s-au schimbat. Problemele cu care se confruntă părinții au luat locul momentele în care se bucurau de viață. Artista recunoaște că ar fi putut să își gestioneze finanțele și mai bine, dacă ar fi fost chibzuită de când apărea pe scenă.

@thexclusive.kanald Ai castigat multi bani din muzica? #thexclusive #youtube #detectoruldeminciuni #online #fyp #fy ♬ original sound – theXclusive

„Destui oricum, destui. Am fost și sunt în continuare genul de persoană și slavă Domnului că și soțul e pe aceeași direcție cu mine, că nouă ne place să ne bucurăm de viață, de moment, adică nu sunt tocmai chibzuită. Abia acum sunt mai econoamă de când sunt copiii.

Am zis că nu-mi doresc nimic. Am zis să văd câte sute de pamperși îmi trebuie să le cumpăr copiilor, dar am devenit chibzuită și extrem de calculată în ceea ce privește cheltuielile, dar cred că aș fi putut mai bine”, a povestit Giulia Anghelescu, pentru canalul de Youtube theXclusive.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.