Celebrul Giovani Becali a vorbit despre starul portughez Cristiano Rolando, în contextul sacrificiilor pe care trebuie să le facă un mare sportiv în fiecare zi.

Giovani Becali a vorbit într-un interviu recent despre sacrificiile pe care trebuie să le facă fotbaliștii, mai ales cei mai cunoscuți dintre ei, pentru a ajunge la cel mai mare nivel, printre care și Cristiano Ronaldo.

Agentul FIFA Giovani Becali spune că deține informații de la Jose Mourinho, dar și de la Jorge Mendes despre starul portughez și regulile „ciudate” după care își ghidează viața.

Giovani Becali a dat detalii despre viața intimă a lui Cristiano Ronaldo

Concret, Giovani Becali susține că atacantul portughez are un sexolog care îi spune când să fac facă sau să nu facă dragoste cu soția lui. Regulile se aplică și altor staruri ale fotbalului mondial.

„Jucătorul trebuie să fie controlat, să aibă mereu specialiști lângă el. Să aibă un doctor, un preparator, un nutriționist, chiar și un sexolog. Trebuie să-i spună programul de somn, de antrenament, chiar și de sex.

Păi, Ronaldo, la 37 de ani, are programul făcut minut de minut.Știe și când să facă sex și cât să facă cu soția sa. Are un sexolog cu el și îi dă parametrii pe care trebuie să-i consume. Nu este o glumă, știu de la Jorge (n.r – Jorge Mendes, agentul lui Cristiano).

Când trebuie să facă sex și când să facă sex. Știe când să meargă și cu bicicleta, tot, tot. Ronaldo a muncit și muncește mult pentru a se menține. Nu este ca Messi. De aia va juca până la 42 de ani.

Știe când trebuie să ia avionul, știe când pleacă avionul nevestei. Pentru că el deține două avioane. Unul, al lui, unul, al nevestei. Știu toate astea de la Mourinho”, a dezvăluit Becali, în exclusivitate la Digi Sport Matinal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo l-a prezentat lumii pe cel mai nou membru al familiei sale

La două săptămâni de la anunțul șocant prin care Cristiano Ronaldo dezvăluia că a pierdut unul dintre gemeni, fotbalistul le-a arătat-o lumii întregi pe fiica supraviețuitoare.

Acum încearcă să se bucure de clipele frumoase petrecute alături de cea mică, iar ultima sa fotografie a fost apreciată de un număr uriaș de oameni în doar câteva minute de la postare.

„Întotdeauna iubire”, a fost mesajul postat de Ronaldo, alături de o poza cu el și cu cea mică.

 

Distribuie

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.