De aproape un an, Gina Pistol se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. În martie, iubita lui Smiley a adus-o pe lume pe Josephine, iar de atunci, totul s-a schimbat. Frumoasa prezentatoare a recunoscut că nu mai are același timp pentru a se îngriji, dar nu regretă asta. Acum, că Josephine este mai mare, Gina a decis să se pună pe treabă și să revină la silueta de dinainte. 

Gina Pistol s-a relaxat departe de casă, în Seychelles. Oricât de bine i-a priit această vacanță, prezentatoarea are planuri mari pentru anul 2022. Iubita lui Smiley este mai determinată ca niciodată să revină la kilogramele de dinaintea sarcinii. Gina și-a anunțat fanii că se va apuca de treabă și că va lucra cu un antrenor personal pentru a redeveni la fel de sexy ca înainte.

Gina Pistol va face echipă cu Carmen Fit

Acum, Gina Pistol cântărește 63 de kilograme, dar va apela la celebra Carmen Fit pentru a o aduce în cea mai bună formă a ei. Prezentatoarea este foarte ambițioasă și, după spusele antrenoarei, are toate șansele ca în trei săptămâni să ajungă la kilogramele dorite și la pătrățelele de pe abdomen. La fel ca și în trecut, Gina Pistol va avea grijă la alimentație, dar și la antrenamentele date de Carmen Fit.

Iubita lui Smiley a recunoscut că în ultima perioadă s-a neglijat din cauză că s-a concentrat mai mult pe Josephine. Prezentatoarea și-a dorit să fie cât mai prezentă în viața celei mici și s-a pus pe locul doi. Acum, rezoluția Ginei pentru 2022 este transformarea și revenirea la cea mai bună formă.

„Am 5 ore libere pe săptămână, pentru că atunci vine o prietenă să ne ajute. Rămâne ea cu Josephine. Și spălatul pe cap a devenit un lux. Eu mă duc și îmi fac cumpărăturile, schimb contractele care expiră. Imaginează-ți că numai 2 ore le petrec pe drum. E greu fără ajutor, plus că e și primul, mai ales dacă ai și alte campanii cum avem noi.”, a declarat Gina Pistol.

Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața, aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă, în curând, mă ia capul.”, a povestit Gina Pistol în podcastul lui Speak.