Gina Pistol și Smiley se bucură din plin de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Smiley este foarte ocupat, în ciuda perioadei care i-a pus pe hold pe majoritatea artiștilor. Iubitul Ginei Pistol moderează de ceva timp pe Youtube, lansează hit după hit și este tătic cu normă întreagă. Gina, la fel ca și iubitul ei, se dedică total fiicei sale, iar recent, s-a întors pe platourile de filmat de la „Chefi la Cuțite”

Cum s-au cunoscut Gina Pistol și Smiley?

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul de la noi. Chiar dacă și-au mai luat hate la episodul cu ascunderea feței lui Josephine; totuși, cei doi se mențin în topul preferințelor din online. Pe cât de mult se ascundeau înainte, pe atât de transparenți sunt acum. Gina Pistol îmbină utilul cu plăcutul și, chiar dacă s-a întors pe platourile de filmare, se dedică full-time și creșterii celei mici.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul de la noi
InfoMusic

De fiecare dată când este întrebată despre relația ei cu Smiley, Gina Pistol se emoționează și își alege cele mai frumoase cuvinte. Prezentatoarea tv nu are nevoie de prea multe întrebări ajutătoare pentru a da totul din casă. Gina și Smiley își amintesc mereu cu drag cât de intensă a fost toată perioada de tatonare. Nimeni nu se aștepta ca Smiley și Gina să fie împreună de peste cinci ani și să fie la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu.” și-a amintit Gina Pistol. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Erai pe scenă și cântai ”Love is for free” și eram ”Hai că e drăguț băiatul ăsta”. Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine. Mie îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage, îmi place chestia asta.”, a spus Gina Pistol.