Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley crește pe zi ce trece. Părinții ei sunt de-a dreptul fascinați de micuța Josephine. Cu toate că viața de părinte nu este deloc ușoară, cei doi sunt extrem de recunoscători pentru minunea care a venit în viața lor odată cu nașterea micuței.

Gina Pistol este o mamă tare fericită. Urmărește cu atenție fiecare pas pe care micuța Josephiene îl face… la propriu. Deja a început să stea în picioare de una singură, iar mama ei nu putea să nu imortalizeze acest moment.

Fanii cuplului abia așteaptă să mai vadă imagini cu cea mică. Cu puțin timp în urmă, Gina Pistol le-a îndeplinit dorința internauților. A publicat câteva secvențe cu Josephine mergând de una singură. Prezentatoarea TV își dorește să n-o expună pe cea mică pe rețelele de socializare. Așadar, o filmează pe micuță numai de la spate, fără să i se vadă fața.

Cu cât timpul trece, cu atât Gina Pistol trebuie să fie din ce în ce mai receptivă la ce năzbâtii este pe cale să facă micuța.

Gina Pistol și Smiley sunt tare mândri cu așa o fetiță! Cât de mare a crescut Josephine / FOTO
Instagram
Gina Pistol și Smiley sunt tare mândri cu așa o fetiță! Cât de mare a crescut Josephine / FOTO
Instagram

Gina Pistol mai are timp liber de când a devenit mamă?

Chiar dacă timpul ei liber nu prea mai există, Gina Pistol mărturisește că nimic nu se poate compara cu bucuria pe care o trăiește zi de zi alături de fiica ei. Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere acum. Aproape că nici nu mai contează pentru ea efortul pe care îl depune atâta timp cât Josephine este un copil fericit.

„Sunt leșinată. Și ideea este că dimineața copilul vrea din nou. El nu știe că nu ai dormit sau nici nu îi pasă. Joacă-te, stai că după 10 minute se plictisește, joacă-te altceva, avioane, îți dai seama că te doare umărul, te doare spatele, alt avion. Este un copil foarte cuminte, din ce am văzut eu la alți prieteni, dar trebuie să fie și el copil acum”, a povestit Gina Pistol într-un podcast online.