Gina Pistol și Smiley și-au împlinit cel mare vis de-al lor și anume acela de a deveni părinți, în urmă cu doar câteva luni. Vedetele și-au dorit enorm un copil, dar au avut momente în viața lor în care își pierduseră orice fel de speranță că acest lucru se va întâmpla. Ei bine, după ce a rămas gravidă, prezentatoarea a ținut secret acest lucru câteva luni bune, până a fost dată de gol de presă și a fpst nevoită să vorbească în public despre sarcina sa.

Ce decizie au luat vedetele

Cele nouă luni în care a așteptat ca micuța să vină pe lume au fost cele mai frumoase din viața ei, iar după ce Josephine s-a născut, multă lume a fost curioasă să vadă cum arată, dar nu au avut parte de asta.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”,a spus Smiley în mediul online.

Cei doi îndrăgostiți sunt întrebați des când anume le vor arăta oamenilor chipul lui Josephine, iar recent ambii au dat o serie de declarații în acest sens. Cei doi își doresc ca micuța lor să mai crească și să fie ea în stare să decidă dacă își dorește sau nu expunere în mediul online, iar până atunci persoanele curioase mai au ceva de așteptat, pentru că momentan fiica vedetelor nici nu a început să vorbească.

„Nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, le-a explicat Gina Pistol fanilor.