Gina Pistol și Smiley sunt împreună de foarte mulți și deși ți-au ținut relația secretă până ca ea să rămână gravidă, nimeni nu i-a condamnat pentru alegerea ei. Frumoasa prezentatoare a fost atrasă, inițial, de faptul că iubitul ei era inabordabil, lucru care i se pare foarte sexy la un bărbat.

Gina Pistol, conversație sinceră cu iubitul ei

Mai mult de atât, când mergea cu el în concerte și aproape nimeni nu avea habar de relația lor, multe fete roiau în jurul partenerului ei de viață, dar el nu avea nicio treabă cu acest lucru, fapt pe care l-a apreciat enorm. Lui Smiley îi place enorm că blondina are simțul umorului și că nu se plictisește niciodată în compania sa.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeie sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. (…) Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori”, a zis Gina Pistol.

La un moment dat, în cadrul filmării respective, Gina Pistol a povestit cum a fost viața de mamă, în primele zile de viață ale micuței lor, Josephine, despre care nici măcar artistul nu avea nici cea mai mică idee.

„Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația …. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a mai povestit iubita lui Smiley.