În urmă cu aproape un an, Gina Pistol a devenit mămică. Vedeta a acumulat destul de multe kilograme în timpul sarcinii, iar multe dintre ele au rămas. Așa că aceasta a luat decizia și este gata să revină la formele de altă dată. Gina Pistol a trecut la dietă, face sport și își ține la curent fanii din mediul online cu progresul pe care îl face.

Gina Pistol a devenit mămică în urmă cu câteva luni. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. În timpul sarcinii aceasta a luat câteva kilogram în plus. Mai exact, în luna a noua ajunsese de la 53 de kilograme la 80. După naștere kilogramele au început să scadă, însă vedeta nu a reușit să revină la formele de dinainte de sarcină, așa că s-a pus pe treabă.

Acum, Gina Pistol cântărește 65 de kilograme și își dorește să ajungă la 53, așa cum era înainte de sarcină. Pentru a ajunge din nou la greutate dorită Gina Pistol a început să facă sport și să țină dietă.

„Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol se luptă cu kilogramele în plus de după sarcină! Vedeta a trecut la sport și dietă. „Nu sunt în cea mai bună formă”
Instagram

Gina Pistol se întoarce la sală

Gina Pistol le-a mărturisit internauților că revine la un stil de viață sănătos și activ. Vedeta a început deja un program de antrenamente. Aceasta a declarat că schimbarea nu vine numai din cauza kilogramelor în plus, ci și datorită faptului că pe vremea când făcea mișcare avea o energie și un tonus mult mai bun.

„Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a noua de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să-mi reintru în formă”, a mai spus Gina Pistol.