După „blocajul” pe care l-a avut după naștere, vedeta a depășit principala problemă care o complexa

Frumoasa prezentatoarea TV pare că a trecut peste lupta cu kilogramele în plus. La aproape un an și jumătate după ce a devenit mamă, partenera de viață a lui Smiley le-a arătat fanilor ei câte kilograme are și le-a dezvăluit ce a ajutat-o să slăbească. 

Secretul datorită căruia Gina a reușit să slăbească

Viața de mamă și toate schimbările corporale prin care a trecut i-au dat ceva bătăi de cap Ginei Pistol. Însă, lucrurile merg pe drumul cel bun în ultima perioadă. Vedeta se apropie de greutatea dorită și a dezvăluit ce-i arată cântarul, în urmă cu puțin timp. Totodată, prezentatoarea TV a recunoscut că a reușit să scadă sub greutatea la care se „blocase” cu ajutorul unor pastile.

Iubita lui Smiley s-a filmat în timp ce se urca pe cântar și astfel le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram că a ajuns la greutatea de 57 de kilograme. Totuși, blondina a precizat că vrea să mai dea jos alte 3-4 kilograme.

„Mi-a scris toată lumea că am slăbit foarte mult. Nu am slăbit foarte mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. La înălțimea mea, chiar și 2 kilograme în plus sau în minus au un impact foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme, am început să iau pastilele astea”, a spus Gina Pistol, pe Instastory.

Gina Pistol, mai aproape de greutatea ideală. Câte kilograme are acum prezentatoarea TV. FOTO
Instagram

Totodată, vedeta le-a mărturisit fanilor ei că abia în ultima perioadă a început să se simtă puțin mai bine. În restul anului s-a simțit lipsită de energie din punct de vedere psihic. Prezentatoarea TV a menționat că activitățile de mamă și starea mentală au fost motivele pentru care nu s-a dus la sală.

„La sală nu am ajuns, pentru că nu am avut timp sau dacă am avut o portiță mică de timp liber, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie. Și nu e energie doar din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu reușesc să mă adun. Oricum sunt puțin mai bine acum”, a dezvăluit blondina fanilor săi.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii