Gina Pistol are parte numai de schimbări benefice în viața sa de ceva vreme. Cu doar câteva luni în urmă, vedeta a devenit mamă și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Viața ei s-a schimbat radical în bine și, când se aștepta mai puțin, o minune a apărut în viața ei odată ce a aflat că este însărcinată. Însă schimbările continuă par că nu se mai termina pentru Gina Pistol, pentru că acum a venit momentul să-și renoveze casa.

Gina Pistol are toate motivele de laudă. Vedeta face noi schimbări în locuința sa și nu ezită să le arate fanilor săi imagini în plin proces de lucru. Întotdeauna își ține fanii la curent cu ceea ce apare nou în viața ei și, de această dată, frumoasa prezentatoare TV le-a arătat imagini direct de la fața locului. Nu va mai dura mult, iar Gina Pistol și Smiley se vor putea bucura de noua lor locuință.

Gina Pistol, schimbări în propria locuință

Acasă la Gina Pistol nimeni nu stă degeaba, ci se muncește din greu pentru ca vedeta să se bucure din plin de locuința sa. Internauții au avut ocazia să vadă cât de bine merg lucrurile în casa Ginei Pistol. Mai mult, vedeta le-a mai arătat acestora și câteva achiziții noi.
Proaspăta mămică a împărtășit cu fanii ei și câteva imagini cu modele de faianță pe care le va aplica foarte curând.

Gina Pistol își renovează casa! Cum arată acum locuința vedetei / FOTO Gina Pistol își renovează casa! Cum arată acum locuința vedetei / FOTO

Gina Pistol, când a avut loc prima ceartă cu Smiley

Gina Pistol și Smiley se înțeleg de minune și își împart viața de ani buni. Ca în orice relație de cuplu, certurile nu pot să lipsească, așa că Gina Pistol le-a povestit fanilor despre prima lor ceartă care a avut loc cu mult timp în urmă.

„Îmi spune Andrei: „Pe la 20:00 termin la studio”. Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto (…). Se face 21:00, zic nu-i scriu acum să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: „Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto”. Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: „Ne mai vedem sau nu?”. Zice: „Mai durează puțin”, și atunci i-am zis: „Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu”. (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a povestit Gina.