Gina Pistol și Smiley se bucură de vacanță în Africa alături de  micuța lor, Josephine.

În urmă cu câteva luni, Gina Pistol a devenit cea mai fericită femeie când a născut-o pe micuța Josephine, de care se bucură în fiecare zi alături de Smiley. Cei doi se pot considera părinți moderni. Aceștia au plecat împreună cu fiica lor în vacanță, în Seychelles pentru a se bucura împreună de căldură, apă și nisip.

Gina Pistol se declară cea mai împlinită femeie de când a devenit mămică și tot timpul îl dedică micuței. Aceasta a luat o pauză de la televiziune pentru a se implica în creșterea fetiței sale. De când a plecat în vacanța, a pus o mulțime de fotografii superbe, atât cu ea, cât și cu Josephine. Într-o poză recent postată, Gina este împreună cu fiica sa pe o stâncă, iar peisajul la care se uită cele două este superb. Descrierea pozei este una simbolică, Gina referindu-se la iubire și Dumnezeu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

„Dacă sunt sincer
Mereu mă trezesc încercând să mă regăsesc
Nu sunt încrezător în fiecare zi
Așa că sper să însemne mai mult când spun cu încredere că te iubesc
Mă lupt cu nesiguranțe
Nu voi proiecta asta asupra ta
Nu îmi voi face datoria ta să-mi arăți
Cum să mă iubesc
Îți cer doar să mă iubești așa cum o faci
Sincer,
Sunt obsedat de cer
Dar mă uit la tine și mă întreb cât de mulțumit trebuie să se simtă Dumnezeu
Am pictat ceva mai frumos decât apusurile de soare
Apusul meu personal – Miles Carter”

Gina Pistol are o comunitate activă

Urmăritorii Ginei Pistol au fost extrem de atenți la ceea ce a postat vedeta și i-au oferit o mulțime de aprecieri și de comentarii.

„O iubire cum nu există nicăieri în univers și pe care o înțelegi doar atunci când o trăiești!”, „Acestea sunt cele mai frumpase momente din viață!”, „Ce locuri frumoase! Sper să te simți mai bine după relaxarea asta binemeritată!”, „Poza este atât de perfectă, zici că e trucată!”, „Superbe! Să  fiți fericite!” , au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor.