Gina Pistol se poate declara o femeie împlinită în totalitate și fericită până peste cap. Venirea pe lume a micuței sale fetițe i-a întregit viața, iar acum trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, perioada în care experimentează pentru prima dată rolul de mămică. Este adevărat faptul că Gina Pistol și Smiley sunt destul de discreți când vine vorba de cea mică, însă de data aceasta, frumoasa prezentatoare TV a făcut o excepție și și-a încântat fanii cu o imagine extrem de emoționantă.

Gina Pistol le-a făcut o surpriză pe cinste tuturor admiratorilor ei de pe rețelele de socializare. Partenera de viață a lui Smiley a postat una dintre cele mai frumoase și emoționante imagini cu cea mică ținând-o în brațe. Fanii celor doi se bucură nespus de fiecare dată când apare vreo imagine cu micuța, drept dovadă stau zecile de mii de reacții care vin din partea lor.

Gina Pistol, imagine emoționantă alături de fiica ei

Dacă până acum Gina Pistol ne-a obișnuit să posteze doar „frânturi” dintr-o imagine completă cu cea mică, de data aceasta a surprins-o în întregime. Ce-i drept, cea mică este cu spatele, însă, chiar și așa, se poate observa cât de inocentă și iubită este de părinții ei.

Fanii vedetei nu au stat pe gânduri și au încins butonul de like. Comentariile au fost pe măsură, căci admiratorii celor doi au avut de spus numai cuvinte de laudă.

Gina Pistol, imagine de colecție alături de fiica sa. Fanii au rămas impresionați

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în mare secret

Gina Pistol și Smiley au trăit momente foarte emoționante weekend-ul care tocmai a trecut, pentru că a avut loc botezul micuței lor fiice, frumoasa Josephine. Evenimentul a fost foarte discret și s-a desfășurat într-un secret total, neatrăgând atenția absolut deloc.

După terminarea botezului, cei doi au publicat imagini pe rețelele de socializare, iar fanii au rămas de-a dreptul impresionați.