Gina Pistol este o iubită foarte grijulie și nu uită nicio secundă să-i prepare lui Smiley mâncare. Așa s-a întâmplat și cu o seară în urmă. Prezentatoarea TV a vrut să-și surprindă iubitul, însă se pare că felul de mâncare nu a fost chiar pe gustul artistului.

Gina Pistol a vrut să fie o iubită model, așa că s-a dus în bucătărie și i-a preparat iubitului ei mâncare asiatică. În momentul în care cântărețul a gustat, a avut parte de o surpriză. Blondina a imortalizat aceste momente și a postat totul pe rețelele de socializare pentru a se distra și fanii lor. Trebuie să recunoaștem că preparatul arăta foarte bine, însă se pare că era mult prea picant pentru Smiley.

„-Ce e? Prea picant?!

-Dacă n-ar fi fost atât de picant, ar fi fost bun”, a fost discuția dintre cei doi.

Alături de ei, și fanii s-au amuzat de situație, având diverse reacții pe rețelele de socializare.

social media

Gina Pistol, din nou la Antena 1

După ce Gina Pistol a devenit mămică, întreaga sa atenție a fost îndreptată către fiica ei. Panul profesional a fost lăsat pe locul 2 o vreme, perioadă în care Irina Fodor a înlocuit-o în cele două emisiuni pe care le prezenta, „Asia Express” și „Chefi la cuțite”.

După 8 luni în care a fost mămică cu normă întreagă, Gina Pistol s-a întors pe platourile de filmare cu mult entuziasm. Prezentatoarea TV a fost cuprinsă de foarte multe emoții în momentul în care și-a intrat din nou în rol.

”Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetiță care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina Pistol despre revenirea sa pe micile ecrane.