Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley. Aceștia sunt împreună de câțiva ani și au împreună o fetiță, care le înseninează, la propriu, viața.

Până a-și găsi sufletul pereche și până a se simți cu adevărat iubită, Gina Pistol a trăit clipe dificile. La un moment dat, a aflat că fostul său iubit a înșelat-o. Având încredere oarbă în el, deoarece formau un cuplu de 6 ani, când a primit vestea, aceasta a trăit un șoc, nu îi venea să creadă ceea ce i se poate întâmpla.

Gina Pistol, dezvăluiri dureroase din trecut. Cum a ajuns vedeta să fie înșelată: „S-a culcat cu ea”
Instagram

Deși, la un moment dat, Gina Pistol a mărturisit, în fața camerelor de filmat, că nu va trece niciodată peste infidelitățile unui bărbat, și-a dat seama că, pe parcursul vieții, lucrurile se pot schimba radical.

Blondina, înșelată de iubit cu cea mai bună prietenă

Gina Pistol nu „s-a aruncat” în multe relații. Mereu a căutat să se bucure de o relație cât se poate de stabilă cu partenerul de viață. Până să ajungă la Smiley, a durat ceva timp.

În timp ce se afla în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe”, Gina Pistol a surprins publicul cu o declarație, cu totul, neașteptată despre o fostă relație din trecutul ei. Este adevărat, a fost înșelată de iubit chiar cu cea mai bună prietenă. Vestea a venit ca un fulger pentru vedetă.

„Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică, spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te duce uneori în niște situații…Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros.”, a declarant Gina Pistol, potrivit CanCan.ro.

Astăzi, toate rănile s-au vindecat, datorită timpului, Este fericită alături de familia sa. La foarte scurt timp după venirea pe lume a micuței Josephine, Smiley a mărturisit despre modul în care se descurcă în noua postură, cea de părinte:

Sunt fix în camera fetiței, suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am trăit-o niciodată, ne trezim împreună, facem toate lucrurile împreună. Gina și-a revenit foarte bine și totul decurge, conform planului, chiar dacă nu avem unul. Fetița este o minune pentru noi și ne bucurăm de fiecare clipă cu ea. Nu a început să zică tata.”, a mărturisit Smiley pentru un post de televiziune.