Gina Pistol și Smiley sunt de trei ani împreună şi sunt cunoscuţi pentru relaţia lor frumoasă. Puţini ştiu însă că nu odată au fost în pragul despărţirii. Potrivit celor povestite de Gina, sunt momente în care ei îşi asumă ce se întâmplă.

Unul dintre motivele posibilei despărţiri este realityshow-ul Asia Express. Potrivit Ginei Pistol, pe parcursul filmărilor, cei doi au întâmpinat cele mai multe probleme de distanţare.

„Nu e ușor deloc! Îi înțeleg acum pe oamenii care sunt plecați departe de casă și simt acel dor care îi macină. L-am simțit și eu. Deși mie îmi place să călătoresc și sunt o fire mai independentă, de data aceasta am resimțit mai mult ca oricând dorul de casă și de cei dragi. Nu am stat niciodată atât de mult plecată de acasă, așa cum stăm în fiecare sezon de Asia Express”, a mărturisit Gina.

 „Noi am ales!”

Gina Pistol a mai povestit pentru cei de la VIVA şi ce s-a întâmplat pe perioada distanţării şi cum mergea relaţia dintre ea şi Smiley.

„Faptul că noi am ales de la început să nu ne expunem și să nu vorbim despre noi doi nu înseamnă că am întâmpinat obstacole. A fost alegerea noastră, noi ne trăim relația departe de ochii lumii. Noi ne afișăm, doar că nu o facem prin fața blițurilor…Nu ne ascundem!”, a declarat Gina Pistol.

Ce înseamnă bărbatul ideal pentru Gina Pistol

„Nu există om perfect sau relație perfectă. Cuvântul în sine este relativ și diferit pentru toată lumea. Există relații care ne învață ceva, relații care ne ajută să descoperim ceva în noi, să evoluăm. Dacă ai ochii și mintea deschise poți păstra ceva din orice experiență pe care ai avut-o. Dar cum am putea să ne bucurăm de soare dacă ar fi tot timpul soare? Ne prinde bine și o ploaie răcoroasă de vară în zilele toride, nu? Așa e și cu relația, fie ea de iubire sau de prietenie”.

Nu s-a visat mireasă

„Vă pot spune sincer că nu am visat niciodată cum va fi rochia mea de mireasă, nici când eram copilă. Eu nu îmi fac planuri îndelungate, nu sunt genul acesta de om. Singurul gând pe care îl am este că mă văd îmbătrânind alături de omul drag. Ne completăm frumos, natural, fără să depunem prea mari eforturi să fim într-un anume fel. Ne completăm până și la capitolul calități-defecte!”, a povestit Gina Pistol.