Astăzi, Smiley a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani. Toți fanii i-au transmis gânduri bune, inclusiv iubita lui, Gina Pistol. Aceasta i-a făcut o declarație simplă, însă cu o încărcătură emoțională puternică.

Reclamă

Relația dintre Gina Pistol și Smiley este una ferită de presă. Aceștia aleg să ofere publicului din când în când fracțiuni din viața lor personală.

Fiind ziua lui Smiley, frumoasa Gina Pistol a ținut să îi scrie o urare pe Instagram. Vedeta a ales să adauge și o poză cu ei doi! Poza Ginei Pistol împreună cu Smiley scoate la iveală iubirea și fericirea cuplului care s-a ascuns atâta timp de ochii lumii.

Reclamă

Cu toate că Smiley pare încruntat, iubita lui afișează un zâmbet sincer. Se vede clar că se simte foarte bine în compania acestuia. Astfel, frumoasa prezentatoare de la Asia Express, a pus ca descriere următorul lucru:

,,Îmi ești tot! La mulți ani! @smiley_omul”.

Este foarte clar că povestea de dragoste dintre ei este una puternică și bazată pe sentimente adevărate. Acest lucru este demonstrat și de niște filmulețe pe care Smiley le-a pus pe contul său de YouTube în care apare și iubita lui.

Smiley are doar cuvinte de laudă la adresa Ginei Pistol

În privința faptului că aceștia au ținut relația în umbră, cântărețul vine cu unele explicații. El a declarat  faptul că nu ascunde relația cu prezentatoarea de la Asia Express, ci doar că ceea ce l-a determinat să facă asta a fost părerea lumii. Smiley are lângă el o femeie de vis, iar respectul reciproc este prezent la orice pas în relația lor.

 ”Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio.”, a declarat acesta.

Gina Pistol, îndrăgita prezentatoare de la Asia Express, s-a născut în Teleorman. Numele ei din cartea de identitate este Georgeta Pistol. Aceasta s-a făcut cunoscută prin aparițiile în reviste precum Playboy, dar și prin colaborarea cu Național TV, căci a fost și prezentatoarea emisiunii ,,Nu suntem blonde”.