Gina Pistol trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Prezentatoare a devenit mămică fix când se aștepta cel mai puțin, iar asta a amplificat bucuria. Nu este deloc ușor să își reorganizezi viața luând în calcul un bebelus, iar Gina știe asta foarte bine. Vedeta și iubitul ei au trecut prin multe schimbări, iar acum aceasta a decis să plece de acasă.

Gina Pistol a luat-o pe micuța Josephine și s-au mutat de acasă

Gina și Smiley au decis că vila de la Cernica necesită câteva modificări. Cei doi părinți vor ca locuința lor să fie mai prietenoasă pentru fetița lor, așa că au început renovările. Casa a mai avut parte de câteva modificări și înainte de venirea pe lume a lui Josephine. Toate transformările de la începutul anului nu au fost suficiente, așa că acum s-a transformat din nou în șantier. Zgomotul și praful au determinat-o pe Gina Pistol să își ia fetița și să se mute, provizoriu, la bloc. Până când modificările vor fi gata, Gina și Josephine vor trebuie să se acomodeze cu noua locuință.

”E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, a povestit Gina Pistol.

Cât costă casa în care locuiesc Smiley și Gina ?

Casa în care locuiesc Gina Pistol și Smiley la Cernica valorează în jur de 300.000 de euro. Smiley a cumpărat-o în urmă cu zece ani și obisnuia să fie locuința lui de burlac. De când a intrat într-o relație cu Gina Pistol, aceea a devenit locuința lor de familie. Când familia s-a mărit, casa a avut nevoie de modificări, pentru că Josephine trebuia să aibă camera ei. În curând, micuța va începe să meargă de-a bușilea, iar Gina Pistol împreună cu Smiley au decis să mai facă niște modificări.