Gina Pistol și Smiley si-au consumat relatia timp de ani buni departe de ochii publicului. Discretia celor doi s-a naruit insa cu venirea pandemiei. Perioada de izolare i-a facut pe cei doi sa se afiseze impreuna in  public. Mai mult, cei doi au si locuit impreuna luni bune. Artistul a publicat numeroase imagini in care apare cu iubita lui. Toata lumea s-a bucurat sa vada ca cei doi isi asuma oficial relatia.

Fanii cuplului sperau si la o oficiere a relatiei dintre cei doi. Multi o vedeau pe Gina Pistol deja mireasa, la bratul lui Smiley. Iata insa ca izolarea a luat sfarsit si fiecare s-a intors la casa lui. Prezentatoarea de la Chefi la Cutite il mai viziteaza pe artist, ramane peste noapte in casa lui, dar nu isi petrece timpul acolo in lipsa lui Smiley. Multi au perceput acest lucru ca pe o distantarea intre ei. Acum, Gina a oferit un interviu sincer in care a vorbit despre ce se intampla cu adevarat intre ea si artist.

Blondina a povestit, in primul rând, cum a decurs viata ei alaturi de Smiley. Gina Pistol a vorbit despre perioada de izolare si despre activitatile pe care le-a avut in acel timp. Vedeta a declarat ca nu s-a plictisit si a gasit mereu ceva nou de facut. Mai mult, a facut si referire la Smiley, compatimindu-l pe artist pentru ca a trebuit sa suporte toate metehnele ei.

Gina Pistol: „Nu vreți să știți prin ce trece”

”Am aspirat, am gătit, am spălat, am făcut live-uri pe internet. Asta e problema mea, sunt prea gospodină. Nu vreți să știți prin ce trece săracul Andrei. Sunt maniacă cu curățenia. Mie îmi ia vreo șapte ore să fac curățenie în toată casa. După ce fac toate astea și casa strălucește, el se gândește că ar mânca ceva pe canapea, atunci devin teroristă.” a mărturisit Gina Pistol, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

”În pandemie i-am sunat pe Florin și pe Sorin să-mi spună cum să fac vită, pentru că nu știam și iubitul meu mănâncă mai mereu, eu nu prea. Înainte să fiu în emisiune nu știam că există mai multe cuțite, aveam trei cuțite acasă, toate la fel. Acum am o colecție de cuțite”, a mai mărturisit Gina, pentru ”Acces Direct”.