De mai bine de doi ani, Gina Pistol trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta a adus pe lume o fetiță minunată, iar rolul de mamă a schimbat-o radical. Sinceră și asumată ca de obicei, soția lui Smiley a recunoscut că a trecut și prin momente mai puțin plăcute, ba chiar s-a confruntat și cu depresia postnatală.

Vestea că este însărcinată a venit ca o minune în viața Ginei Pistol, mai ales că vedeta nu se aștepta la asta. Prezentatoarea aproape că își luase orice gând de la asta, dar se pare că destinul a suprins-o în cel mai frumos mod posibil. Acum, Josephine are aproape trei ani și este cea mai frumoasă realizare a părinților ei.

Gina Pistol a recunoscut că nu s-a recuperat nici acum 100% după naștere. „Lumea pune presiune pe mine” Social media

Însă, pe cât de frumos este rolul de mamă, pe atât de greu este, iar Gina Pistol a aflat asta pe pielea ei. Imediat după ce a venit Josephine pe lume, aceasta și-a dat seama ce înseamnă să fii mamă și câte provocări vin la pachet cu acest statut. Deși nu a vorbit prea des despre asta, soția lui Smiley a recunoscut că a trecut prin depresie postnatală.

„M-am confruntat cu depresia postnatală și cred că toate femeile au trecut prin asta. E absolut normal să nu te conectezi cu copilul tău din prima, e absolut normal să îți vină să fugi în lume, pentru că e greu.”

Gina Pistol se redescoperă de la o zi la alta

Nici revenitul la normal nu a fost unul ușor. Obișnuită cu un anumit stil de viață, Gina Pistol s-a văzut obligată să renunțe la anumite lucruri pe care le făcea înainte de a fi mamă. Recuperarea este mereu anevoioasă, iar vedetei nu i-a fost frică să recunoască că nici măcar acum nu este complet așa cum și-ar dori.

„Recuperarea a fost grea, dar încă nu m-am recuperat 100%. Grea și lungă. Cumva, cei din jurul tău pun presiune pe tine. E prea mult pentru o mamă care abia a născut, abia a înțelege a fi mamă, e prea mult, lăsați femeile în pace să își revină în ritmul lor”, a spus Gina Pistol într-un interviu pentru XNS.

Marele noroc al Ginei este faptul că are mereu alături de ea persoanele dragi care o susțin și care fac tot posibilul pentru ca ei să îi fie bine. Smiley este principalul ajutor al vedetei și, cu siguranță, este prima persoană pe care se poate baza.