Reclamă
Reclamă

De mai bine de doi ani, Gina Pistol trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta a adus pe lume o fetiță minunată, iar rolul de mamă a schimbat-o radical. Sinceră și asumată ca de obicei, soția lui Smiley a recunoscut că a trecut și prin momente mai puțin plăcute, ba chiar s-a confruntat și cu depresia postnatală.

Vestea că este însărcinată a venit ca o minune în viața Ginei Pistol, mai ales că vedeta nu se aștepta la asta. Prezentatoarea aproape că își luase orice gând de la asta, dar se pare că destinul a suprins-o în cel mai frumos mod posibil. Acum, Josephine are aproape trei ani și este cea mai frumoasă realizare a părinților ei.

Gina Pistol a recunoscut că nu s-a recuperat nici acum 100% după naștere. „Lumea pune presiune pe mine”
Social media

Însă, pe cât de frumos este rolul de mamă, pe atât de greu este, iar Gina Pistol a aflat asta pe pielea ei. Imediat după ce a venit Josephine pe lume, aceasta și-a dat seama ce înseamnă să fii mamă și câte provocări vin la pachet cu acest statut. Deși nu a vorbit prea des despre asta, soția lui Smiley a recunoscut că a trecut prin depresie postnatală.

„M-am confruntat cu depresia postnatală și cred că toate femeile au trecut prin asta. E absolut normal să nu te conectezi cu copilul tău din prima, e absolut normal să îți vină să fugi în lume, pentru că e greu.”

Reclamă

Gina Pistol se redescoperă de la o zi la alta

Nici revenitul la normal nu a fost unul ușor. Obișnuită cu un anumit stil de viață, Gina Pistol s-a văzut obligată să renunțe la anumite lucruri pe care le făcea înainte de a fi mamă. Recuperarea este mereu anevoioasă, iar vedetei nu i-a fost frică să recunoască că nici măcar acum nu este complet așa cum și-ar dori.

„Recuperarea a fost grea, dar încă nu m-am recuperat 100%. Grea și lungă. Cumva, cei din jurul tău pun presiune pe tine. E prea mult pentru o mamă care abia a născut, abia a înțelege a fi mamă, e prea mult, lăsați femeile în pace să își revină în ritmul lor”, a spus Gina Pistol într-un interviu pentru XNS.

Marele noroc al Ginei este faptul că are mereu alături de ea persoanele dragi care o susțin și care fac tot posibilul pentru ca ei să îi fie bine. Smiley este principalul ajutor al vedetei și, cu siguranță, este prima persoană pe care se poate baza.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro