Gina Pistol a pornit de jos ca să ajungă să aibă ceea ce are acum. Viața ei nu a fost ușoară de la început și a fost nevoită să treacă prin clipe grele pentru a se realiza în viață. De la vârsta de numai 17 ani, frumoasa prezentatoare TV și-a luat viața în propriile mâini și s-a angajat.

Gina Pistol are toate calitățile unei femeie fatale. Este frumoasă, este foarte talentată și are o doză de carismă cu ajutorul căreia se face plăcută oamenilor. Are o mulțime de fani și mereu apare pe micile ecrane cu zâmbetul până la urechi și radiind prin toți porii.

Mai ales în ultima vreme, chiar dacă nu s-a simțit tocmai bine fizic, Gina Pistol a trăit una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, aceea în care a fost însărcinată. Acum a devenit mamă cu acte în regulă, căci micuța ei fiică a venit pe lume în urmă cu o zi, în data de 9 martie.

Care a fost primul loc de muncă al Ginei Pistol?

Gina Pistol ne-a obișnuit cu sinceritatea sa și niciodată nu i-a fost rușine cu trecutul său. A avut o copilărie modestă, își ajuta bunicii la cules de porumb, printre altele, și a fost nevoită să se angajeze de la o vârstă fragedă pentru a avea ce pune pe masă.

În același timp, frumoasa blondină este profund recunoscătoare pentru faptul că a trăit printre oamenii de la țară care, spune ea, au o înțelepciune pe care nu a mai întâlnit-o vreodată în vreun oraș.

Gina Pistol a plecat de jos, iar primul ei loc de muncă a fost acesta: ”Mergeam pe jos și iarna înghețam în stația de tramvai”

”Culegeam porumbul, floarea soarelui, orice. Eu şi fratele meu mai mic cu 5 ani decât mine eram ajutoarele bunicilor. Şi tot acolo am învăţat că ţăranii au respect şi empatie pentru tot ce-i înconjoară, au o înţelepciune care nu se învaţă la oraş, la nicio facultate.”, a declarat Gina Pistol.

 

Așadar, frumoasa Gina Pistol s-a descurcat cu greu pe vremea în care era doar o adolescentă. Aceasta a fost nevoită să se angajeze pentru a-și câștiga banii pentru a putea trăi. Lucrurile au fost și mai grele cu cât pe vremea aceea era o iarna grea și era nevoită să stea minute în șir în stația de tramvai pentru a ajunge la primul ei loc de muncă, acesta fiid de operator xerox. Ulterior, Gina a lucrat și ca vânzătoare.

”Muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox. Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă. După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv.. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten. Eu aveam faţă de copil, nici vorbă să fi fost bombă sexy! Dar mulţi îmi spuneau că veneau la magazin doar pentru că eu eram acolo, voiau să se uite la mine…”, a mai spus proaspăta mămică.