Gina Pistol a devenit mămică pentru prima dată, în martie 2021. De când a adus-o pe lume pe micuța Josephine, vedeta s-a și pus pe slăbit.

Iubita lui Smiley are planuri mari pentru anul 2022. Gina Pistol nu este mulțumită de greutatea la care a ajuns după sarcină.

Vedeta avea 80 de kg atunci când era însărcinată în luna a noua. După care, cu o dietă potrivită și mult sport, a ajuns la 65 de kg. Prezentatoarea a scris pe contul ei de Instagram că începe o nouă dietă pentru a ajunge la greutatea pe care o avea înainte de sarcină.

Planurile Ginei Pistol

Gina Pistol a luat măsuri! Blondina vrea să scape de kilogramele în plus acumulate în sarcină: „Nu sunt în cea mai bună formă”.
Facebook

„Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac.

Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Recent, prezentatoarea TV, a dezvăluit pe Instagram și ce anume mănâncă pentru a avea o siluetă perfectă. Gima a dezvăluit că are un meniu compus din 1.200 de calorii. Dimineața mănâncă un castron de salată orientală de 300 de grame, care are numai 264 de calorii. La prânz, mănâncă 300 de grame de chifteluțe cu hrișcă și 50 de grame de sos tzatziki. La cină mănâncă o porție de ficăței de pui cu piure de legume și salată de varză.